İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı.

 

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kent Meydanında düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

İlköğretim Haftası Kutlama programı İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve öğrenciler tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile çelenk sunum töreni sona ererken program öğrencilerin performans gösterileri ile devam etti.

Öğrencilerimizin okuduğu şiirler, atık malzemelerden yapılan kıyafet defilesi ve halk oyunları gösterileri protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi.

  1. Sınıf öğrencileri tarafından okula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine hoş geldiniz çiçeğinin verilmesinin ardından Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel ile Karabük Milletvekili Niyazi Güneş’in protokol üyeleri ve öğrencilerle birlikte temsili olarak okul zilini çalmaları ile 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası etkinlikleri sona erdi.

Kutlama programına Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, kurum müdürlerimiz, siyasi parti il temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.