Hizmet Yarışında Bayrağı En Önde Taşıyoruz

 

 

 

 

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu yaşanabilecek orman yangınlarına en iyi şekilde müdahale edebilmek adına personelimizin hazırlık durumunu ve çalışmalarını yerinde incelemek üzere Dirgine Orman İşletme Müdürlüğümüzde inceleneme ve denetimlerde bulundu.

İşletme Müdürlüğü idari binasında çalışan personeller ile sohbet eden Bölge Müdürümüz Sayın Bayraktaroğlu “orman köylümüze sunulan katkının kat ve kat artırmak için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz. Dirgine İşletme Müdürlüğü bir okuldur. Sizde bu okulun en kıymetli öğrencilerisiniz. Devam eden hizmet yarışında bayrağı her zaman en önde tutmak için birim amirlerinizi sonuna kadar dinleyin, her türlü fikre azami değer verin, sizlerle tecrübelerini paylaşan, ormanların gerçek sahibi orman köylümüze sabır-anlayış üzere önem ve desteğin zirve örneğini gösterin. Milli servetimiz olan ormanları korumanın hepimizin asli vazifesi olduğunu unutmadan diklenmeden dik durarak çalışmalarınızı sürdürün” dedi.

İnceleme ve denetimlerinde Bölge Müdürümüze İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü, Dirgine İşletme Müdür Yardımcısı ile İşletme Şefleri eşlik etti.