Himmetoğlu Saadet partisinden istifa etti

 

Saadet Partisi önceki ilçe başkanlarından İrfan Himmetoğlu, Saadet Partisi üyeliğinden istifa etti. Gazetemize yazılı açıklamada bulunan Himmetoğlu, yaptığı açıklamada;

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu 4 defa partimizi kapatan, 25 yıl Erbakan hocamızı siyasi yasaklı yapan zihniyetle ittifak yapmış, o yetmiyormuş gibi Saadet Partisi Genel Merkezinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı ilan etmiş, parti binası önünde inancımıza aykırı sloganlar atılmıştır.

 

Mücadele suresi 22 ayette Allah diyorki;

“ Allah ve ahiret gününe inanan bir toplumun babaları, oğulları, kardeşleri yahut akrabaları da olsa Allah’a ve Resulüne düşman olanlarla dostluk ettiğini göremezsin, İşte onların kalbine Allah, iman yazmış ve katından bir ruh ile onları desteklemiştir. Onlar içlerinden ırmaklar akan cennetlerine sokacaktır. Orada ebedi kalacaklardır. Allah onlardan razı olmuş, onlarda Allah’tan hoşnut olmuşlardır. İşte onlar Allah’ın tarafında olanlardır. İyi bilin ki kurtuluşa ereceklerde sadece Allah’ın tarafında olanlardır.”

O zihniyetin iktidarında başörtülü kardeşlerimize ve inançlı kesime yapılan zulümler Allah’a düşmanlık değil midir.

Saadet Partisi Milli görüşten sapmıştır. Düzelir diye bekledim. Artık düzeleceğine dair ümidim kalmadığı için, Saadet Partisinden istifa ediyorum. Bütün Milli Görüşçü kardeşlerimi de istifaya davet ediyorum. 08.03.2023” ifadelerine yer verdi.