Her sosyal aktivitede yerini alıyor

 

Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş

Her sosyal aktivitede yerini alıyor

 

Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş ve Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan ayında da tüm sosyal aktivitelere katılarak vatandaş ile il içe bir Ramazan ayı geçiriyorlar. İlçemizde düzenlenen iftar programları, sohbet ve tanışma toplantılarının tamamına katılarak yoğun bir sürek geçiren Ak Parti İlçe Başkanlığı son olarak Yenice Muhtarlar Derneği iftarı ile Yenice Kalaycılar Mahallesi Geleneksel Gençlik iftarına katılım sağladılar.

Ramazan ayı nedeni ile gazetemize açıklamada bulunan Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş yaptığı açıklamada; Mübarek Ramazan ayının tüm ilçemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İlçemizdeki hemşerilerimiz ile ramazan ayı boyunda sürekli bir arada bulunarak ramazan ayında iç içe ve kardeşlik duygularının, dostluk ve kardeşliğin en üst düzeyde yaşandığı bir ay geçiriyoruz. Milletvekili adaylarının açıklandığı bu günlerde tüm aday arkadaşlarımıza da başarılar temenni ediyorum.

Ak Parti Teşkilatı olarak Kadın ve gençlik kollarımız ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde güzel bir seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Ak Partimizin tüm kadroları seçimlere hazır şekilde vatandaşlarımız ile iç içe bayram havasında bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Tüm hemşerilerimizin ve tüm Müslüman âleminin ramazan ayını tebrik ederim.” İfadelerine yer verdi.