Hedef 2023’e sloganı ile ilçemizde

Karabük Milletvekili Ünal Gönül Gönüle Hedef 2023’e sloganı ile ilçemizde

 

Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve Ak parti Karabük İl Teşkilatı mensupları ile beraber  #YüzYüze100 Gün programı kapsamında Yenice ilçemize bağlı;

 

Çeltik, Bağbaşı, Yeşilköy, Kayadibi, Yamaç,Kaleköy Köylerin de Yeniceli hemşerilerimiz ile bir araya geldi.

Köy ziyaretlerinde Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’a İl Başkan Yardımcısı Kazım Çamlı, Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, Yortan Belde Başkanı İhsan Çamlı, İl Genel Meclis Üyesi Recep Tetik ve Yenice Ak Parti teşkilat mensupları eşlik etti.

 

Köy Ziyaretleri ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal yaptığı değerlendirmede; “Bugünkü köy ziyaretlerimize Yeşil Yenicemizin Çeltik köyünden başladık. Bağbaşı, Yeşilköy, Kayadibi, Yamaç,Kaleköy Köylerini teşkilat mensuplarımız ile kıymetli köylülerimizi ziyaret ederek, köyümüzün ve köylülerimizin istekleri ve önerilerini yerinde dinledik. Köylerimize yapılan ve yapılacak olan çalışmalarımızı istişarede bulunduk. Bizleri muhabbet ile karşılayıp, coşku ile uğurluyan kıymetli köylülerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.