Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Gürel, Şehit Ailesi ve Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bugün ki mesaisini Eflani İlçemize ayıran Vali Fuat Gürel, Eflani İlçemizde Şehit Aileleri ve Hane ziyareti gerçekleştirdi.

Eşi Özlem Aras Gürel, Eflani Kaymakamı Büşra Güneş, İl Jandarma Komutanı J Kd Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç’in yer aldığı ziyaretlerde ilk olarak Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Yılmaz’ın Annesi Cemile ve Babası Yaşar Yılmaz’ı Eflani Müftüler Köyündeki evlerinde ziyaret eden Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyet Yaşar Amcanın ve Cemile Teyzemizin hayır dualarını aldılar

Eflani ilçe merkezinde yaşayan bir ailemize misafir olan Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyet, aile fertleri ile bir süre sohbet ederek eğitim hayatına devam eden öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dilediler.

Vali Fuat Gürel, Eflani ziyaretinin son bölümünde geçtiğimiz günlerde annesi Gülsüm Üstün’ü kaybeden Şehit Musa Üstün’ün Babası Recep Üstün’e Taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette Şehit Musa Üstün ve tüm şehitlerimiz başta olmak üzere Gazilerimiz ve kısa süre ebediyete irtihal eden Gülsüm Üstün’ün ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.