Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Başı Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

 

 

 

Vali Mustafa Yavuz başkanlığında, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının başlayacak olması nedeniyle güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Vali Mustafa Yavuz, yeni eğitim ve öğretim yılının Karabük ve ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yaklaşan eğitim ve öğretim yılında eğitim kurumlarımız tarafından sağlıklı ve güvenli bir eğitim sezonu geçirmek amacıyla; KBÜ Rektörlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından eğitim kurumlarının güvenliği konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Toplantıya, Vali Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, KBÜ Rektör Yardımcısı İsmail Ragıp Karaş, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor Müdürü Coşkun Güven, İl Göç İdaresi Müdürü Osman Dorkaç ve ilgili yetkililer katıldı.

Toplantıda Vali Mustafa Yavuz , ‘’2023 -2024 Eğitim-Öğretim yılı ülkemize, gençlerimize yavrularımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Öğrencilerimizin eğitim ve öğretim göreceği eğitim kurumlarımıza velilerin gözü arkada kalmadan sağlıklı bir şekilde gidip gelmeleri için her kurum kendi sorumluluk ve yetki alanında tedbirlerini alıp uygulayacaklardır. Bugün ki toplantımız da alınan tedbirleri ve yapılan çalışmaları tekrar gözden geçirdik ve kurumlar arasında ki koordinasyonun en üst düzeyde sağlanması için gerekli tüm çalışmalarımızı yaparak gerekli kararları aldık. Karabük ilimizde yeni eğitim ve öğretim yılında gerek ortaöğretimde gerekse yükseköğretimde öğrencilerimizin güvenliliği ile ilgili her türlü tedbirleri almaya devam edeceğiz.’ diye konuştu. Görüş ve önerilerin ardından toplantı sona erdi.