Güven Doğal GAZ hizmetinizde

 

İlçemizde alt yapı çalışmalarının kısa bir süre sonra başlayacağı doğalgaz faaliyetlerinin bilgisi, ilçemizde kombi satışlarını arttırdı.

Doğalgaz konusunda uzun yıllardır hizmet veren güvenli ve Uzman kadrosu ile hizmete giren Güven Doğalgaz (Recep Bıçakçı – Erdal Acar ) ilçemizde doğalgaz montaj taahhüt ve proje ile hizmet vermeye başladı. İlçemiz menderes caddesinde hizmete geçen büro ile çalışmalarına başlayan Güven doğalgaz firması yetkilileri Recep Bıçakçı – Erdal Acar önümüzdeki günlerde doğalgaz konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmeye başlayacaklar.

Gazetemize açıklamada bulunan Recep Bıçakçı – Erdal Acar doğalgaz kombileri ciddi ve güvenli firmalar tarafından projelendirilerek evlere ve iş yerlerine montajı yapılmalı aksi takdirde sadece servis hizmeti ile olacak bir iş değil. Yenice Hemşerilerimizi doğalgaz konusunda uzman ve mühendislik hizmetlerini kusursuz veren firmaları tercih etmelerini dileriz.

Sizlerin her zaman hizmetinizdeyiz. Bize danışmadan evinize ve iş yerinize uygun metre kare ye uygun kombi seçimi yapmalısınız sizlere ücretsiz danışmalık hizmeti vermek için bizleri arayınız

0 553 828 41 46 – 0 506 576 22 28 numaralı telefonlarımızdan bize ulaşın bizde size evinize ve iş yerinize uygun projeleri sunalım İfadelerine yer verdiler.