Gurbetçilerimizde 28 Nisan’da Almanya’da bir araya geliyor

Gurbetçilerimizde 28 Nisan’da Almanya’da bir araya geliyor

1961 yılında ilçemiz Almanya’nın çeşitli kentlerine çalışmak üzere giden hemşerilerimizin bir araya gelerek oluşturdukları karabük Yenice derneği her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü yıllık buluşmasına bu sene 28 Nisan’da gerçekleştirecek.

Düzenlenecek olan etkinliğe sanatçılar Hüseyin kağıt Adem can asiye palu  sanatçı olarak katılacak. Gelsen kirshen vision events düğün salonunda düzenlenecek etkinliğe Almanya’da yaşayan hemşerilerimizin yanı sıra Türkiye’den de çok sayıda davetiyenin katılması bekleniyor.

Karabük Yeniceliler derneği başkanı Yalcin Yirmibesoglu gazetemize yaptığı açıklamada her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Karabük Yeniceliler yardımlaşma ve dayanışma gecesine tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Gurbette yaşayan bizler için bu tür geceleri çok önemli birlik beraberliğimizin ve kaynaşmamızın bu geceleri borçluyuz düzenlediğimiz etkinliğe sanatçılarımız ve Türkiye’den gelecek misafirlerimizle ayrı bir renk katacak tüm gurbetçi arkadaşlarımıza etkinliğimiz davet eder selam ve sevgilerimi sunarım ifadelerine yer verdi.