Güneş ve Ceylan’dan adaylara destek

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, seçim çalışmaları için  ilçemize gelerek AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven’e destek verdi.

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven tarafından karşılanan Güneş ve Ceylan Karşıyaka Mahallesinde mahalle halkıyla buluştu. AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş,  “Karşıyaka Mahallemizde hemşehrilerimizle buluştuk. 31 Mar akşamı Yenice durmak yok yola devam diyecek” dedi. AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan ise, “Milletvekilimiz Niyazi Güneş ile birlikte Yenice Karşıyaka Mahallemizde hemşerilerimiz ile birlikte olduk. Yenice AK Parti Belediye Başkan adayımız  Coşkun Güven’e ve her zaman partimize verdikleri destek dolayısıyla Yeniceli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.  

Güneş ve Ceylan daha sonra Yortan beldesini ziyaret ederek  AK Parti Yortan Belediye Başkan adayı Yılmaz Tiryaki’ye destek verdiler.