“ GÖREVİMİZİ LAYIKI İLE SÜRDÜRECEĞİZ “

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SEYFİ TETİK :
“ GÖREVİMİZİ LAYIKI İLE SÜRDÜRECEĞİZ “

HAFTA sonu genel kurulunu icra edecek olan İyi Parti İlçe Başkanlığına yeniden aday olan mevcut İlçe Başkanı Seyfi Tetik, yaptığı yazılı açıklamada, “ GÖREVİMİZİ LAYIKI İLE SÜRDÜRECEĞİZ “ dedi.
Tetik yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
“ Çok değerli dostlarım, kıymetli partililerim, Saygıdeğer Yeniceli hemşehrilerim, 05 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 11.00’de Merkez Mahallesi Celal Hatıl Parkında yapacağımız kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Kongremizde başkanlığa, yönetim kuruluna ve diğer icra kurullarımıza aday olacak arkadaşlarımıza da başarılar dilerim. Bu vesile ile kongremize tüm hemşehrilerimizi ve partililerimizi de davet ediyorum.
Yapılacak kongremizde, partilerimizin yoğun teveccühleri ve arzuları ile arkadaşlarımızla birlikte yeniden göreve talip olduk. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ortadadır. Tüm partililerimizi kucaklayarak, birlik beraberlik içinde görev yaptık. Tek hedefimiz İYİ PARTİ’yi Yenice’de büyütmek ve istenilen noktaya getirmektir.  Bunu da arkadaşlarımız ile başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Ben şahsım olarak yıllardır uzlaşmacı, herkesi kucaklayan, ötekileştirmeyen ve her insanı kazanma taraftarı birisiyim. Bu yapımız ve anlayışımız da dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da sürecektir. İyi Parti’yi Yenice’de zirveye taşıyacak anlayışı benimseyeceğiz. Liderimiz Meral Akşener’i dik duruşundan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.
Biz, biriz, beraberiz ve bir bütünüz. Parti içindeki yarışımız kongre günü sona erecek ve bu arkadaşlarımızla İyi Parti’yi Yenice’de en güçlü parti yapma davamız devam edecektir.
Bu düşüncelerle bizim yönetim anlayışımıza oy kullanacak tüm arkadaşlarımızın destek olmasını diliyor, saygı, sevgi, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum “  dedi.