Gençlerden muhtara hayırlı olsun ziyareti

31 Mart yerel seçimlerinde   Derebaşı Köyüne muhtar seçilen Yüksel Tepebaşı’na Derebaşı Köyü gençleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gençler adına söz alan İlhan Çengel, “Bugün burada köyümüzün yeni muhtarı Yüksel Tepebaşı’na gençler olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Manevi değerlerimizi bütünleştiren, vatan  ve milletimizi simgeleyen rengini şehitlerimizin kırmızı renkli kanından almış Türk bayrağımızı gençler adına muhtarımıza takdim ediyor ve  muhtarımıza yeni  görevinde başarılar diliyoruz.İnşallah bu birlikteliği genişleterek devam ettirmek istiyoruz.Muhtarımızın köyümüze güzel hizmetlerde bulunacağını düşünüyoruz ve yeni görevinde kolaylıklar diliyoruz.” Dedi.

Seçimlerde rakibi olmayan muhtarlardan bir olan Yüksel Tepebaşı ise , “Gençlerimize  göstermiş oldukları ilgiden ve bana güvenlerine teşekkür ediyorum. İnşallah bizde gençlere mahcup olmayız köyümüze hizmet etmek için elimizden gelen tüm gayretlerimizi göstereceğiz. Gençlere sevgilerimi sunuyor ve gençlerle gurur duyuyorum. Allah birliğimizi daim etsin.” Dedi.