ERDAL YİRMİBEŞ ADAY ADALIĞI BAŞVURUSUNU YARIN YAPACAK

ERDAL YİRMİBEŞ ADAY ADALIĞI BAŞVURUSUNU YARIN YAPACAK

(Haber Merkezi) – 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunacak olan Erdal Yirmibeş, yarın Ak Parti İlçe Başkanlığı’na adaylık başvurusunda bulunacak.
Yirmibeş, adaylık başvurusuyle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Değerli hemşerilerim;
Hepinizin bildiği gibi Ak Partimizin kuruluşundan bu yana onurla taşıdığım belediye meclis üyeliğinin yanı sıra, son üç yılda da ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Aday adaylığım nedeniyle gectiğimiz aylarda bu görevimden istifa ettim. İstifamızın ardından partimizin yeni yönetimi oluşturuldu. Görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hep birlikte, Yenice Belediyesi’ne Ak Partimizin bayrağını dikmek için birlikte çalışacağız.
Değerli hemşerilerim;
Yarın saat 15.00’da Demokrasi Meydanı’nda toplanarak, 15.30’da parti binamızda Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatımızı yapacağız. Türkiye 100 yılında, Yenice’mizi de hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Tüm dostlarımı, arkadaşlarımı, akrabalarımı ve Yeniceli hemşerilerimi aday adaylığı başvurumuzda yanımızda görmek istiyor, onları davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Yeniceli hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.