Emniyetten ÇOGEP projesi kapsamında ilçemize ziyaret

Emniyetten ÇOGEP projesi kapsamında ilçemize ziyaret

 

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen “Umut Hep Var” ÇOGEP projesi kapsamında Yenice İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde ilçemiz Anaokulu, İsmetpaşa ve Kalaycılar okullarında öğrenciler ile bir araya gelindi. Karabük Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ İl Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen “Umut Hep Var” ÇOGEP projesi kapsamında Yenice İlçe Emniyet Amirliğimiz koordinesinde 28.09.2023 günü Yenice ilçemizde bulunan okullarda eğitim gören öğrencilerimize TDP Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Amirliğimiz personelinin katılımı ile ziyaret gerçekleştirilmiştir.
Hüsamettin-Fatime Ören anaokulundaki okul öncesi öğrencilerine,
İsmet Paşa İlköğretim Okulu’ndaki ilk ve orta okul düzeyindeki öğrencilere,
Polislik mesleğinin tanıtılması, polisin görevleri ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunulmuş öğrencilerin hediyeler takdim edilmiştir.
Kalaycılar Anadolu Lisesi’nde; lise düzeyindeki Öğrenciler ile kitap okuma etkinliği düzenlenmiş ve öğrencilerimize kitap hediye edilmiş, program sonrasında İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir Güvenç görevlilerimizce makamında ziyaret edilmiştir.” İfadelerine yer verildi.