ELİEYİOĞLU:“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZLERİ SEVİNDİRİYOR”

CHP İl Genel Meclisi birinci sıra adayı Fahri Elieyioğlu; “Halkımızın teveccühü bizleri sevindiriyor” dedi.

Elieyioğlu, açıklamasında şunları söyledi; “Köylerimizi teker teker geziyoruz. Bu gezilerimizde görüyoruz ki, sade vatandaşından, muhtarına kadar herkes Fahri Elieyioğlu’nu tanıyor, Fahri Elieyioğlu’nun gazeteciliği ile bu memlekete yıllardan beri hizmet verdiğini biliyor ve güveniyor. İnsanlarımız, bu bilinçle bizi sıcakkanlı bir şekilde karşılıyor ve büyük bir teveccüh gösteriyor. Bu da bizi mutlu ediyor, sevindiriyor. Halkımızın desteğiyle eğer seçilirsek bu teveccüh ve güveni boşa çıkarmayacağımıza söz veriyoruz. Köylerimizin başta yol sorunu olmak üzere sorunlarının çözümünde etkili ola bilinmesi için mutlaka İl Özel İdaresi’nin Yenice’de şantiye kurması gerekmektedir. Karabük’ten gelen ve giden makinalarla hem zaman hem de iş kaybı yaşanmakta, akaryakıtta boşa harcanmaktadır. Bu sorun mutlak suretle giderilmeli, İl Özel İdare Yenice’deki şantiyesini hizmete sokmalı, güçlü bir makina parkı oluşturmalıdır.

Yine, Yenice’miz turizminin can damarı olan Şeker Kanyonu’nda yapılacak olan HES’le ilgili olumlu gelişmeleri de yakından takip ediyoruz. Bu konudaki mücadelemiz de her platformda sürdürülecektir.

İl Genel Meclis Üyesi seçildiğimizde, İl Özel İdaresi’nin rutin işlerinin dışında istihdam sağlayıcı yatırımlar ve turizmi geliştirici çalışmalar yapması için çaba göstereceğiz.

Seçilirsek, köylerimiz arasında ayrım yapmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden eşit hizmet verme çabasında olacağız. Seçimlerin şimdiden halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, desteklerinden dolayı tüm seçmenlerimize teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.”