ELİEYİOĞLU: “SOĞUK ASFALT DEĞMEYEN KÖY YOLLARIMIZ VAR”

CHP İl Genel Meclis Üyesi adayı Fahri Elieyioğlu, halen köylerimizde, “Bırakın soğuk asfaltı, çakıl dökülmemiş köy yollarımız var” dedi.

Elieyioğlu açıklamasını şöyle sürdürdü; “Seçim çalışmalarımız için gittiğimiz köylerde, yolların perişanlığını büyük bir üzüntü ile izliyoruz. Bırakın soğuk asfaltı, çakıl dökülmemiş köy yollarımızın olduğunu büyük bir üzüntüyle görüyoruz. Karabük’ün ikinci büyük ilçesi olduğumuzla övünürken, köylerimizin yollarının olmaması üzüntü vericidir. Köylerimizin acilen yollarının yapılması, sularının akıtılması gerekmektedir.

Bunların yapılması o kadar zor değildir. Bu sorunların çözümü için takip gerekmektedir. Hemşehrilerimiz bize bu görevi verirlerse, biz önce köylerimizin yol, su ve kanalizasyon sorunlarının çözümü için çaba göstereceğiz. Uzay çağını yaşadığımız bu çağda, halen köylerimizde sıcak asfalt, çakıl yoksa bu bizlerin ayıbıdır.

Bu sorunların çözülmesi için de, acilen Özel İdare’nin Yenice’de şantiyeyi hizmete sokması gerekir. Karabük’ten gelen araçlar zaman kaybına neden olduğu için hizmetin gelmesi de gecikmektedir. Hizmetin yerinden gelmesi için Özel İdare’nin Yenice’de şantiyesini açması, araç gereç takviyesi yapması gerekmektedir. Biz, bu konunun da takipçisi olacağımızı belirtiyor, tüm hemşehrilerimizden bize destek vermelerini istiyoruz.” dedi.