Dr. Nurtaç Arslan Başkanlığında Yapıldı.

2023 Yılı Bartın İl Koordinasyon Kurulu 2. Toplantısı Bartın Valisi Sayın Dr. Nurtaç Arslan Başkanlığında Yapıldı.

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen 2023 yılı İl Koordinasyon Kurulu 3. Toplantısına Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Bayraktaroğlu katıldı.

Yatırımların ve sosyo-ekonomik gelişmelerin izlenmesi, koordinasyonu, yerel ve bölgesel kalkınma bakımından değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda; Bölge Müdürlüğümüzce Bartın İlinde gerçekleştirilen ormancılık faaliyetleri ve yatırımlar hakkında sunum eşliğinde genel bir değerlendirme yapan Bölge Müdürümüz Sayın Bayraktaroğlu ana proje ve buna bağlı alt projede toplam 223.721.000 TL yatırım yapılarak yürütülen ormancılık çalışmalarıyla bugüne kadar 212.800.000 TL olmak üzere yıl sonuna kadar 347.650.000 TL orman köylüsüne ekonomik katkı sağlanacağını belirtti.

09-10 Temmuz 2023 tarihleri arasında Bartın İlinde yaşanan sel ve taşkın afeti neticesinde alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.