Doğalgazı kim engelliyor ?

Doğalgazı kim engelliyor ?

Kargaz çalışmalara neden başlamıyor ?

ilk kazma vurulduğundan bu zamana kadar çalışmaya ara verilmeseydi alt yapı biter miydi ?

 

Geçtiğimiz aylarda AK Parti Milletvekillerinin de katılımı ile Özal mahallesinde düzenlenen doğal gaz hattının temel atma töreni yapılmış. İlçemiz halkı artık doğal gaz ilçemize geliyor diye sevince boğulmuştu. Bu sevinç vatandaşın kursağında kaldı. Kazı çalışmaları esnasında firmanın yapılan sözleşmeye uymadığı gerekçesi ile çalışmalar Yenice Belediyesi tarafından durdurulmuştu.

Çalışmalar aylarca durunca ilçemiz halkı sinir küpü haline geldi. Hatta Kömür ve mutfak tüpü giderleri çok artan vatandaş artık isyan eder hale geldi. Ve Belediyeye ateş püskürmeye başladı.

Yenice Belediyesi İlçemizdeki billboard ve sosyal medya hesaplarına doğal gaz ile ilgili savunma metinleri yazarak vatandaşın ateşini düşürme çabasına girdi. Vatandaş soruyor  “Alt yapı çalışmalarını Kargaz ve Yenice Belediyesi yapacak o zaman neden bir an önce çalışmalar tamamlanmıyor ? zaman kaybetmenin manası nedir ? Doğalgaz ilçemizin her mahallesine kısa sürede verilsin aylarca oyalanmanın manası nedir. Önümüzdeki beş yıllık süreçler konuşuluyor bunun manası nedir ? bir an önce doğalgaz ilçemizin tüm mahallelerinde hizmete girsin.”