Doğalgaz için kazmayı vurduk

Ak Parti Milletvekili Güneş ve Ak Parti İl Başkanı Altınöz

Doğalgaz için kazmayı vurduk

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve Ak Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz gazetemize yaptıkları ortak açıklamada; Yenicemize doğalgaz bu sene gelecek ve vatandaşlarımız odun kömür sıkıntısından kurtulacak dediler.

Ak Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş yaptığı açıklamada; Doğalgaz konusunda başlamak bitirmenin yarısıdır. Yenice Meydanında verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Bizden önceki siyasilerimiz ve bizler Yenicemize doğalgazın geleceği müjdesini vermiş ve bu uğurda çalışmalarımızı tamamlamıştık. Yenicemizin doğalgaz sorunu bu sene içerisinde çözülecek. Ön hazırlıklar tamamen bitti. İlgili araç ve gereç ilçemize getirildi. Ülkemizde meydana gelen deprem nedeni ile kısa bir ara verildi çalışmalar en kısa zamanda başlayacak. Bu kış yaşlılarımız duasını alacağız.

Hükümetimiz bölgemizi enerji merkezine çeviriyor.

Karadeniz’de bulunan doğalgaz Filyos tan karaya çıkacak ve ülkemize buradan dağıtılacak. Asırlardır kömür havzası olan bölgemiz artık doğalgaz havzası haline gelecek ve enerji üssüne dönüşecek. Yenice ilçemiz enerji ve doğalgaz merkezinin olma avantajını sonuna kadar kullanacak ve doğalgazın nimetlerinden faydalanacak.

Ak Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz de yaptığı açıklamada;

Doğalgaz konusunda ilimize doğalgaz sağlayan Kargaz ile sürecin en başından bu yana titizlik ile görüşüyoruz. Doğalgazın tüm vatandaşlarımız tarafından kullanılması bizler için çok önemli vatandaşımızın mağdur olmaması için ilk günden bu yana çaba sarf ediyoruz. Gerek Kargaz gerekse Yenice Belediyesi ile yapılan görüşmelerde her türlü teknik sorun şu an çözülmüş durumda. Ülkemizde meydana gelen ve yüzyılın depremi olarak adlandırılan depremi yaşadık devletimizin tüm kurumları deprem bölgesinde doğalgaz şirketinin personeli de deprem bölgesinde yardıma koştular. Deprem bölgesinden gelir gelmez hemen ilçemizde çalışmalar başlayacak vatandaşlarımızın en ufak şüphesi olmasın doğalgaz bu sene ilçemize kazandırılacak.

İfadelerine yer verdiler