Doğalgaz boruları ilçemize geldi

 

İlçemizde yılların özlemi sona eriyor

Doğalgaz boruları ilçemize geldi

 

Uzun süredir ilçe gündemini meşgul eden doğalgaz konusunda nihayet sona yaklaşıldı. Ak Parti İl ve İlçe yöneticilerinin uzun gayretleri neticesinde ilçemize döşenecek doğalgaz boruları ilçemize getirilerek çalışma öncesinde sahaya bırakıldı.

Özal Mahallesinde kurulan şantiye sahasına getirilen borular kısa bir zaman sonra ilçemiz Mahalleleri ve merkezinde yer altına döşenmeye başlanacak.

Konu ile ilgili gazetemiz açıklamada bulunan AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş; Yaptığı değerlendirmede; Ak Parti olarak söz verirsek mutlaka bunu yaparız, ucunu bırakmayız demiştik.

Yenicemize taşıma yolu ile gelecek olan doğal gaz için borular ilçemize geldi.

İl başkanımız ve milletvekillerimizin yoğun temasları neticesinde Kargaz ve Yenice Belediyesi arasında geçtiğimiz hafta protokol imzalanmıştı.

Çalışmalar yakın zamanda başlayacak.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyemiz Sayın Mehmet Ali Şahin başkanımıza, İl başkanımız Sayın Av. İsmail Altınöz’e, Milletvekillerimiz Sayın Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş bey’e ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Yaparsa yine ak parti yapar. İfadelerine yer verdi.