DERELİ’DEN HAZIRLIK MAÇINA DAVET

DERELİ’DEN HAZIRLIK MAÇINA DAVET

Yeşil Yenicespor Kulüp Başkanı Semih Mert Dereli, tüm sporseverleri Pazar  günü Eskipazar Belediyespor oynayacakları hazırlık maçına davet etti.
Kulüp Başkanı Dereli, “Takımımız, Karabük Amatör 2023-2024 futbol  sezonuna sıkı şekilde hazırlanarak çalışmalarını teknik ekip önderliğinde belirlenen program dahilinde yaptığı  idmanlarla sürdürüyor.Takımın ve sporcuların geldiği son durum ve yeni katılan sporcularında takıma daha çabuk adapte olması için diğer kulüplerimizle sezon öncesi sık sık  hazırlık maçı yapıyoruz. Antrenmanlarımıza tam kadro devam ediyoruz. Futbolcularımız son derece uyumlu ve hırslı bir şekilde çalışıyorlar. Cumhuriyetimizin 100.yılında Pazar günü Eskipazar Belediyesporla hazırlık maçında karşılacağız.  Eskipazar İlçe  Stadı’nda saat 13.00’te oynayacağımız hazırlık maçımıza tüm sporseverleri davet ediyorum.
Bu vesileyle Cumhuriyetimizin ilan edilişinin  100. yıldönümünü karşılamanın ve kutlamanın eşsiz heyecan ve coşkusunu yaşamaktayız. Türk Milleti Kurtuluş savaşında bütün fertleri ile birlik olmuş, söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyerek düşmana hep birlikte karşı koyarak şanlı bir zafere imza atmıştır. Bu şanlı mücadelenin sonrasında milletin iradesi egemen kılınarak Cumhuriyet’imiz, vatan ve millet sevdasının ölmez eseri olarak ortaya çıkmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”