“Cumhur İttifakı tek vücut”

Salt: “Cumhur İttifakı yerli ve milli anlayışın, Türkiye’nin bekası için seferber olmasının adıdır”

AK Parti Karabük teşkilatları, Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turu kapsamında başlattığı çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

AK Parti’den Karabük Milletvekili seçilen AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı, Genel Merkez MKYK Üyesi Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile AK Parti Karabük teşkilat kademeleri Cumhur İttifakı partileri Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Karabük İl ve İlçe teşkilatları, Ülkü Ocakları ile Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez’i ziyaret ederek 28 Mayıs’ta yinelenecek olan Cumhurbaşkanı seçimi çalışmalarına yönelik toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, 14 Mayıs’taki seçimlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destek için Cumhur İttifakı paydaşlarına teşekkür etti.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Salt, Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs’ta dünyaya örnek olacak bir demokrasi sınavı verdiklerini kaydetti.

Mecliste Cumhur İttifakı olarak 322 sandalye ile çoğunluğu elde ettiklerini anımsatan Salt, “Ülkemizin en kritik seçimlerinin ilk sınavını Cumhur İttifakı olarak hamdolsun alnımızın akıyla verdik. Milletimiz bir kez daha liderine, partisine ve Cumhur İttifakına güçlü bir destek vermiştir.” dedi.

“Asla rehavete kapılmıyoruz”

Salt, yaptığı değerlendirmede sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Şimdi hep birlikte 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerine hazırlanıyoruz. Bu konuda gerekli hazırlıklarımızı ve planlamalarımızı yaptık. Cumhur İttifakı paydaşları olarak çalışmalarımıza hemen başladık.

Son 1 haftayı en iyi şekilde değerlendireceğiz, asla rehavete kapılmayacağız. Sahada en küçük boşluğa meydan vermeden aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na milletimizle birlikte yürüyeceğiz. Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ı Türkiye Yüzyılı’nın müjdecisi haline getireceğiz. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.”

Salt, diğer Cumhur İttifakı partilerede ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.