CHP YORTAN ADAYI İYİ PARTİ LEHİNE ÇEKİLDİ

CHP Yortan Belediye Başkan Adayı olarak  açıklanan İsmail Elemen, CHP ve İYİ Parti arasında yapılan ittifak çerçevesinde adaylıktan çekildi. İYİ Parti ve CHP İlçe yöneticileri arasında yapılan görüşmelerden sonra CHP Adayı İsmail Elemen, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Türkcan Cantürk lehine çekildi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Seyfi Tetik ve CHP İlçe Başkanı Orhan Karakaş, ortak yaptıkları açıklamada, ” Partilerimiz Karabük, Safranbolu, Yenice ve Yortan’da işbirliği yapma kararı aldılar. Alınan bu karar doğrultusunda Karabük ve Yortan’da CHP adayları çekildiler. Safranbolu ve Yenice’de de CHP adaylarının desteklenmesi yönünde hareket edileceği bildirildi. Bizler de buna uyarak Yortan’da İYİ Parti’nin, Yenice’de de CHP’nin desteklenmesi üzerine anlaştık” dediler.

Uzun bir süre önce adaylığını açıklayan İsmail Elemen de, ” Partimin aldığı karar uyarınca adaylıktan çekildim ve İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığına kaydırıldım. Sonucun,Yortan’ımıza ve Yenice’mize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.