Çeltik Köyü Muhtarı Sezai Çoban

Çeltik Köyü Muhtarı Sezai Çoban

 

BÜYÜK KAFALAR PROJELERE

KÜÇÇÜK KAFALAR FİTNE FESADA ODAKLANIRLAR

 

 

Çeltik Köyü Muhtarı Sezai Çoban son zamanlarda çıkan dedikodu ve söylentiler hakkında gazetemize yazılı açıklamada bulundu. Sezai Çoban açıklamasında;

“Çeltik Köyü Göktepe Şenlikleri geçeli 1 Hafta oluyor. Yankıları hala devam ediyor. Bizler Köyümüzü İlçemizi tanıtmak, İlçe ekonomisine Katkı sağlamak, Köyümüz halkı İlçemiz halkı ile İl İçi ve il dışından gelen gurbetçilerimizi, misafirlerimizi kaynaştırmak, ilçe il protokolü ile bir araya gelip birlik beraberliğimizi pekiştirmek ve dedelerimizi ve atalarımızdan gelen kültürlerimizi yarının geleceği çocuklarımıza nakşetmek amaçlı yapmaktayız.

 

30 Temmuz 2023 Pazar günü etkinliğimize gelen tüm bürokratlarımıza, mülkü amir ve kurum amirlerimize, misafirlerimizi katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Ancak bizler bu güzellikleri yapmaya çalışırken her zamanki gibi insanlığa bir faydası olmamış toplum adına taş üstüne taş koyamamış insanlar arasında anlayıp dinlemeden kendine göre yorum yapıp nifak saçmaya çalışan insanlarımızı birbirine düşürmeye çalışan kişiler olduğu duyulmaktadır. Benim konuşmalarımda bir mühendis misali örneği verdiğim cümleyi evirip çevirip içeriğini bilmeden kendine göre yorumlayıp, birilerini arayıp muhtar sana şunu dedi. Bunu dedi. Senin adını kullandı diye nifak saçmaya devam etmektedirler.

Bu tür asparagas söylentilere kimse itibar etmesin. BU arada etkinlikler esnasında lavabo ve su ihtiyacı duyulduğu, bunun üzerine halkımızın talepleri doğrultusunda Sayın Valimiz Fuat Güler’in Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç’ın konu ile ilgilenecekleri sözü halkımızı ve bizleri sevindirmiştir. Bu konuda kendilerine teşekkür ederiz. Yaylalarımızın en büyük sorunu lavabolarda ve yaylamızda suyun yetersiz oluşudur. Kaynak suyumuz yağmurlu havalarda çoğalıp hava açıldığı zaman aniden düşerek azalmaktadır. Az miktarda akan suyun depolama yapılarak ek su şebekelerinin hizmete sunulması gerekmektedir.

 

Bu tür konuşmalar ile ilçemize ve köyümüze kimse zarar vermeye kalkmasın

Herkesi saygı ile selamlıyorum ifadelerine yer verdi.