BUGÜN AK PARTİ GELSİN DİYOR

2019 Yılında Ak Parti Kazanmasın Diyen Seçmen
BUGÜN AK PARTİ GELSİN DİYOR

2019 Yerel Seçimlerinde, “Ak Parti kazanmasın da kim kazanırsa kazansız” diyen Yenice seçmeni, bugün Ak Parti kazansın, Yenice’ye hizmet gelsin diyor.
Seçimleri kazandıktan sonra, her ortamda bir daha aday olmayacağını söyleyen, seçimlere bir buçuk yıl kala yeniden aday olduğunu açıklayan MHP’nin Belediye Başkan Adayı, bir yandan belediyeyi batağa sürüklerken, bir yandan da vatandaşlara özel hizmetler yaparak oy devşirmeye çalışıyor. Belediyenin parkesini, kumunu, çakılını, betonunu, parklardaki banklarını seçim rüşveti olarak kullanan adayın bu hareketleri son çırpınışlar olarak yorumlanıyor.
Yenice’nin genç adaylarla yoluna devam etmesini isteyen seçmenler, doğal gazın biran önce gelmesi için belediye yönetiminin mutlak suretle değişmesi gerektiğini belirtiyorlar.
Yurttaşlar; “Artık yeter, geçen seçimde AK Parti kazanmasın da kim kazanırsa kazansın demiştik. Ama gördük ki, büyük bir yanlışlık yapılmış. Bu kez artık metal yorgunu olan bir kişinin Yenice’ye verebilecek bir şeyi olamaz. Zaten bunu da kendisi basın mensuplarının huzurunda, “Önümüzdeki dönem Yenice Belediyesinin yatırım yapmaya, ne gücü, ne takati, ne de bütçesi vardır” diyerek itirafta bulunmuştur. Son zamanlarda Yenice Belediyesi’nde çalışan sayısının da 300’leri geçtiği konuşulmaktadır. Eğer bu doğru ise, Yenice Belediyesinin bu yükü kaldırmaya gücü yoktur. Bu sayı Yenice Belediyesi’ni bataklığa sürükleyecek, maaş ödeyemez duruma getirecektir. Kısacası, göz göre göre belediye batırılmaktadır. Artık Yenice Belediyesi genç kuşaklar tarafından yönetilerek, hizmetten yararlandırılmalıdır. Bunun için de en uygun aday Ak Parti Adayı Sertaş Karakaş’tır. Sertaş Karakaş’ta biz bunu görüyor, tüm gücümüzle destekliyoruz” şeklinde konuşuyorlar.