Belediye Başkanının Doğalgaz açıklaması şaşkınlık yarattı

Belediye Başkanının Doğalgaz Konusu Şaşkınlık yarattı

İlçemize gelmesi planlanan doğalgaz her geçen gün erteleniyor.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı : “Önümüzdeki dönem Yenice Belediyesinin herhangi bir büyük yatırım yapacak ne bütçesi var ne takati var nede gücü var”

Geçtiğimiz günlerde Basın Mensupları ile bir araya gelen Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı Doğalgaz’ın ilçemize gelişinin çok maliyetli olduğunu dile getirdi.

Dönemin Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş ve arkadaşlarının yoğun çabaları ve uzun uğraşları neticesinde doğalgaz konusunda büyük bir adım atılmıştı. Hatta bölge milletvekillerimiz Özal Mahallemizde tören ile ilk kazmayı vurmuş ve ilerleyen günlerde doğalgaz yakılmaya başlanmıştı.

Kargaz ve Belediyenin görüşmelerinden sonra her ne hikmetse Doğalgaz konusu geciktirilir oldu.

Konuyu Belediyemi Kargazmı erteliyor ?

Tüm ülkede uygun fiyata ısınılırken biz ilçemizde aylık en az 2500 TL ısınma Maliyeti ve Mutfak tüpü giderleri ile boğuşuyoruz. ? Doğalgaz’ın getirilmemesinin sorumlularının derhal bu sorunu çözmelerini ve ilçemize bir an önce gazın getirilmesini istiyoruz.

Maliyetler ne olursa olsun seçim döneminin de olduğu bir zamanda ilçemize doğalgaz getirilmesinin geciktirilmesi artık tahammül edilemez bir duruma gelmiştir.

Böyle giderse ilçemize uzun yıllar daha doğalgazın gelmeyeceği ve vatandaşların mağdur olacağı açıkça ortadadır.