Belediye Başkanı Zeki ÇAylı Yenice’yi Turizm Merkezi yaptık

Belediye Başkanı Zeki ÇAylı Yenice’yi Turizm Merkezi yaptık

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Yenice’de aday tanıtım toplantısı düzenledi. Cuma günü saat 18:00 de Yenice Beste düğün Salonunda yapılan Aday tanıtım toplantısına, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; Yaptığı konuşmada; İnsanı yaşat ki Devlet Yaşasın; Devletin varlığı ile insanlar bire bir örtüşüyor, örtüştüğüne göre bizi de 31 Martta yaşatacak yeni göreve seçecek ve sizlerin hizmetkarı olacak sizlere şükranlarımı sunuyorum, Sağ olun varolun, değerli arkadaşlarım, teşkilatımızın her kademedeki arkadaşlarım, sayın basın mensupları, hanımefendiler beyefendiler hepinizi saygı ile selamlıyorum hoş geldiniz diyorum. Malumunuz olduğu üzere bizleri art arda üç defa seçtiniz hiçbir zaman ayrım yapmadım, zulm edilen eziyet gören fakir fukaranın yanında oldum. Birileri farklı söylüyor ben net söylüyorum fakir fukaranın yanında oldum olmaya devam edeceğim. Zeki Çaylı fakir babası, Mazbatayı aldığımız günden beri her kesin belediye başkanı olduk kim yaşıyorsa başımızın tacıdır ilçemizde okula gittiğimiz zaman Zeki Abi gelmiş diyorlar bana zeki başkan diyen yok ben Yenice’nin abisiyim abisi. Tabi 2019 yılından sonraki süreci biraz anlatmam lazım iki yıl pandemi iki yıl sel ve sonrasında aşırı fiyat artışları ama yeniden olabildiğinde iyi hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğim. Dostlarımın ayak bastığı her yeri değiştirdik. İlçemizi turizm kenti yaptık. Ihlamur teras ilçemizi farklı noktaya getirdi. Ödüller aldık, yalan söylemedik hayal satmadık. Malumuz demiştik ki istihdamı arttıracağız, evet arttırdık yüz kişilik istihdam sağladık, tüm su depolarını değiştirdik. Yüz yıl dayanıklı borular döşedik. Su projelerinden devrim yaptık. Halkımızın piknik yapabileceği her türlü imkanların olduğu çıra pazarı projesini gerçekleştirdik. Harcamaları vicdani muhasebe ile yaptık uyguladığımız mali disiplin ile hiçbir esnafımıza emekli olan çalışanımıza borcumuz bulunmamaktadır. Her ay düzenli maaş ödeyen belediyeyi ortaya çıkarttık.

 

Ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün işte biz onlardanız sizde bizi o yüzden seviyorsunuz. Bu arada çalışma arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum Zeki Çaylı ve arkadaşları olduğu sürece hiçbir çalışanımızın kılına zarar gelmeyecektir. O bizim teminatımızdır. Yeni dönemde eski dönemde pandemi aşırı fiyat artışından gerçekleştiremediğimiz projelerimizi gerçekleştireceğiz.

Yüz kişilik sosyal konut projesinide hayatada geçireceğiz

Hayvan barınağını kesinlikle yapacağız

Bin kişilik toplantı salonu yapacağız

Gasilhane projesi – pazaryeri projesini hayata geçireceğiz.

Sizlerin desteğini alır tekrar seçilirsek birinci önceliğimiz net şeref sözü yalandan dolandan uzak sizlere emrinizde olan hizmetkarınız olan bir belediye vaat ediyorum. Sağolun varolun diyerek konuşmasını tamamladı.

Aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Yenice’de ittifakın herşeyiyle beraber oluştuğunu görüyoruz. Ak partili, Cumhuriyet Halk Partili, Büyük Birlik Partili, Saadet Partili arkadaşlar var. İttifak var Zeki Çaylı var. İttifak nasıl kuruluyormuş öğrenmesi gerekilen yer Yenicedir. Şuan Milletvekillerimiz spor salonlarında arkalarına 7-0 pankartlar yazdırıp, 7 tane belediyeyi alcağını sanıyor. Bakın göreceksiniz Ak parti bir tane belediye alamayacaktır. Yenice’de bunun ateşidir. Yenice Belediyesi benim 15 senedir izlemiş olduğum bir belediyedir. Hiç bir zaman Ankara’nın eli değmedi. Zeki başkan kendi imkanlarıyla Yenice’yi imar etmeye çalıştı. Herkeste bundan pay almaya alıp, siyaset yapmaya kalktı. Ama Zeki başkan bunların hiç birine yol vermedi. Bizim ittifakla bir problemimiz yok. Biz Milletvekilliği seçimlerinde partimize oy verdik. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyip Beye oy verdik. Ama Karabük’te kişilik kazanmaya çalışan Milletvekilleri, il teşkilatları bizim üzerimizden siyaset yapmaya devam ettiler. Biz bunların hiç birisine hiç bir zaman yol vermeyeceğiz. Şuan yaptıkları tek iş tehdit üzerine siyaset yapmaya çalışıyorlar. Tehdit ile yapılacak siyasetin sonunun hüsran olduğunu hala öğrenememişler. 10 aydır ne Karabük’e, ne kendi memleketlerine, ne Yenice’ye hiç bir yere faydaları olmamış. Yalnızca sel döneminde gelip yukardan bakmışlar. Sel gittikten sonrada zaten gelmelerine gerek kalmamış. Zeki başkan bugüne kadar çalmadı çırpmadı. Hiç bir şaibesini duymadık. Ne gerekiyorsa Yenice için yapmaya gayret etti. Bundan sonrada yapacağına inanıyoruz. Biz Zeki başkana inandığımız için buradayız. Sizde inanmaya devam edin Yenice imar olsun. Bizi kimse eğemez, onların bizi eğmeye gücü yetmez. Biz buradayız. Hiç bir zaman Zeki başkanımızıda, Yenicelileride kimse eğemez. Zeki başkan ne söylediyse hepsini yerine getirir. Yenice’de seçim bugünden bitmiş” dedi.