BAKAN URALOĞLU KARABÜK’E GELDİ

BAKAN URALOĞLU KARABÜK’E GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Vali Mustafa Yavuz’u Makamında Ziyaret Etti

Bir dizi programa katılmak üzere Karabük’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Abdulkadir Uraloğlu, Vali Mustafa Yavuz’u  ziyaretinde  Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Fatih Kırışık, Bakanlık Bürokratları, bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların müdürleri ve sivil toplum ile siyasi partilerin temsilcileri yer aldı.

Vali Mustafa Yavuz tarafından karşılanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Daha sonra Valilik Makamına geçen Bakan Uraloğlu, Vali Mustafa Yavuz’dan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ilimizde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldıVali Yavuz ziyarette, Batı Karadeniz’in Kalbi Yeşil Karabük’e teşrifleri ve ilimize yapılan yatırımlardan ötürü Bakan Uraloğlu’na  teşekkür etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu Kardemir’i Ziyaret Etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilimize yaptığı bir dizi ziyaret kapsamında KARDEMİR’i ziyaretinde , KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.İsmail Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Güleç ve Genel Müdür Dr. Dursun Ali Yaşacan tarafından karşılandı ve  ilk olarak Fabrika Anı Defteri’ni imzaladı.

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir tarafından Bakan Uraloğlu’na “İlk Türk Demiri Plaketi “takdim edildi.

 

Bakan Uraloğlu, KARDEMİR’de işçilerle bir araya gelerek; öğle yemeği yedi. Ardından fabrikada Demiryolu Teker Aks Dövme Atölyesi, Ray Profil Haddehanesi ve Demiryolu Teker Haddahanesi’ni gezerek üretim hattı ve son teknolojik yatırımlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Demiryolu Teker Aks Dövme Atölyesi’nde ülkemizde ilk kez yerli ve milli imkanlarla üretilen demiryolu aksını imzalayan Bakan Uraloğlu; KARDEMİR’in Türkiye’nin demir-çelik sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını vurguladı.