Bağbaşı’dan seçmenlerine teşekkür

ÖZAL Mahallesi’nde bir dönem muhtarlık yapan ve pazar günü yapılan seçimleri kaybeden Murat Bağbaşı, bir teşekkür mesajı yayınladı. Bağbaşı yayınladığı mesajında şunları söyledi;

“Beş yıl boyunca Özal Mahallesi Muhtarlığı ve Yenice Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkanlığı sürecinde bizlere her konuda destek olan, Yenice’mizin çok değerli kurum müdürleri ve çalışanlarına, Bölge Müdürlerimize, Emniyet, Müftülük, Milli Eğitim, TEDAŞ, Jandarma, Belediye ve Kaymakamlık personeline, şahsıma ve mahalleme yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Beş yıllık süreçte her konuda mahallemi en iyi şekilde temsil etmeye ve hizmet getirmeye çalıştım. Geçirmiş olduğumuz seçimlerde bizlere gerek oy, gerekse manevi desteği olan herkese teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte mahallem ve doğup büyüdüğüm Bağbaşı köyümüz için he rtürlü çalışmalarda bulunmaya devam edeceğim.

Seçimleri kazanan yeni muhtar arkadaşımızı, Belediye Başkanımızı, İl Genel Meclisi  üyelerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Seçim atmosferinde aday olup, kazanan arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyor, sayılar sunuyorum.”