Atıl durumdaki havuz yenilenmeli

YENİCE Belediyesi tarafından yıllar önce yapılan ve Yenicelilerin hizmetine sokulan yüzme havuzunun atıl durumdan kurtarılarak yeniden hizmete açılması isteniyor.

Belediye tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne devredilen havuz uzun süreden beri atıl durumdu bulunuyor. Milyarlarca lira harcanarak yapılan ve atıl durumda olan havuzun yaz aylarında Yenicelilerin kullanımına açılması isteniyor.

Havuzun yapıldığı arazide çıkan anlaşmazlık sonrası havuz atıl duruma gelmiş ve daha sonra da burası Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne devredilmişti.

Yeniceliler, bir çok il ve ilçede yarı olimpik ve yarı olimpik havuzlar varken, Yenice’deki havuzun neden çalışır duruma getirilmediğini merak ettiklerini belirtiyorlar ve; ”Yıllar önce Yenice’mizde havuz vardı. Bu havuzdan bizler yararlanabiliyorduk. Ne hikmetse, yıllardan beri burası boş duruyor. Yapılan yatırım burada çürüyor. Yaz geldi geçiyor, denize gidemeyenler için, havuzun biran önce atıl durumdan kurtarılmasını ve Yenicelilerin hizmetine sunulmasını istiyoruz” diyorlar.