Ateş Savaşçıları Göreve Hazır

 

 

Bölge Müdürlüğümüz Devrek ve Dirgine Orman İşletme Müdürlüklerimiz bünyesinde göreve başlayan Orman Muhafaza Memuru, orman yangın işçisi ve diğer işçilere yönelik eğitim düzenlendi.

Koruma Şube Müdürü, Devrek İşletme Müdürü ve Müdür Yardımcısı tarafından verilen eğitime katılan Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Bayraktaroğlu yeni göreve başlayan personelimize hitaben yaptığı konuşmasında ” Sizler, orman camiasının yeni fertleri #ateşsavaşçıları yeni #ormankahramanlarımız ailemize hoş geldiniz. Görevimiz daha yeşil bir Türkiye için korumak ve insanların yaşam kaynağı olan oksijen üretimini gerçekleştiren ormanların işletilmesi ve devamlılığını sağlayan orman teşkilatımızdır.

Bu şerefli mesleği yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Sizlerinden bu mesleği yapmaktan onur,gurur ve şeref duyacağınıza eminim.

İnancınızla, emeğinizle, kalbinizle yaptığınız her şey, size geri dönecektir.

Programlarımızdan taviz vermiyoruz. Bugün bilmediğimiz hiçbir sorunu yarın mazeret olarak kabul etmeyiz.

İyi bir ekibimiz var ve yıl sonu hedeflerimize birlikte ulaşacağız.

134 orman şehidimiz vatan bu ormanlar için gözlerini kırpmadan bir ağaç daha yanmasın diye canlarından vaz geçti.Emeğiyle, alın teriyle evine ekmek getirmek uğruna şehit olan #ormankahramanlarımıza rahmet diliyorum. Her işimizde olduğu gibi önce emniyet. Bugün de burada orman yanginlariyla mücadele ve kişisel koruyucu donanım kullanımı eğitimi için bir araya geldik.Biz sizlerle güçlü olduk. Sizin de bu gücü hissetmenizi istiyor, bulunduğunuz yeti güzelleştirmek, geleceğe nefes olmasını sağlamak için birlikte çalışacağız” dedi.

Yapılan değerlendirmenin ardından eğitim sona erdi.