ATATÜRK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HAYRİYE DAVUL :

ATATÜRK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HAYRİYE DAVUL :
” Mahallemizin Sakini Değil , Sahibi Olalım”

İlçemizin güzel yerleşim yerlerinden birisi olan Atatürk Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Hayriye Davul , ” Mahallemizin Sakini Değil , Sahibi Olalım” dedi.
Davul, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
” Ulusumuzun kurtarıcısı, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan güzel mahallemizin güzel insanları, saygıdeğer gönül dostları,
Yüce Allah’ımızın izni, siz kıymetli hemşehrilerimizin takdirleriyle ulvi bir göreve talip olduk.
Mahallemize ‘ BİR KADIN ELİ ‘ değmeli düşüncesi ile yola çıktık.
Yenice’mize belediye bünyesinde 21 hizmet veren merhum Halil İbrahim Davul’u da bu vesile ile rahmetle anıyorum.Onun bıraktığı hizmet çizgisinden ayrılmadan çalışacağız. Mahallemize kadın eli değsin, her köşede fark edilsin istiyoruz. ‘Gelin hep birlikte, hep beraber mahallemizin sakini değil, sahibi olalım’ sloganı ile kolları sıvadık. Bana ve ekibimize destek verirseniz, farkı kısa zamanda göreceksiniz. Tüm siyasilere eşit mesafede duracağız. Kimseden icazet almadık, almayacağız. Başaracağız ve bu mahalleyi Yenice’nin en güzel mahallesi yapacağız. Bu uğurda tüm dostlarımızdan destek bekliyoruz.
Çıkmış olduğumuz yolun hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’ımızdan dileyerek, siz saygıdeğer hemşehrilerime saygı, sevgi, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.