Asfalt çalışmaları devam ediyor

 

Yenice’nin tüm köylerinde asfalt çalışmaları devam ediyor

 

Karabük İl Özel idaresi ekipleri ilçemiz köylerindeki asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ak Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Kazım Çamlı, Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş beraberinde Yenice ilçe teşkilatı Yenice Gökbel Köyü – Hacıömerler Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Buradaki incelemelerin ardından ilçemizin çeşitli köylerinde devam eden asfalt çalışmalarını incelemek üzere ayrılan heyet tüm çalışmaları hassasiyet ile değerlendirip mevcut eksikliklerinde bir an önce tamamlanacağının bilgisini verdi.

Gazetemize açıklamada bulunan Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş yaptığı değerlendirmede; Daha önceki açıklamalarımızda 2022 ve 2023 yıllarının ilçemizin yılı olacağını söylemiştik. İlçemizin tüm köylerinde şu anda sıcak asfalt çalışmaları aralıksız şekilde devam etmektedir. Yaklaşık bir hafta sonra asfaltlama çalışmalarının sonuna gelmiş ve ilçemizde asfalt olmayan köy kalmamış olacak. Ak Parti İl Başkanımız Sayın Av. İsmail Altınöz, Al Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş’e ve tüm emeği geçen arkadaşlarımıza teker teker teşekkür ederim. İfadelerine yer verdi.