Aralıksız devam ediyor

 

 

Köy ziyaretleri aralıksız devam ediyor

Ak Parti Heyeti İlçemiz Köylerinde ziyaretlerini sürdürüyor

 

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Yenice İlçesindeki Köy gezilerine devam ediyor. Milletvekili Niyazi Güneş’i Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ilçe merkezinde karşıladı. Buradan ilçemize bağlı, Çakıllar, Karahasanlar, Nodullar Köyü, Derebaşı Köyü, Yeni Köy Köyü, Ibrıcak Köyü ve Ören Köy de vatandaşlar ile bir araya gelen Ak Parti heyeti Vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini dinledi.

 

Köy gezileri hakkında gazetemize ortak açıklamada bulunan Ak Parti Milletvekili Niyazi Güneş gazetemize yaptığı açıklamada;

 

Değerli hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini dinledik.

Kıymetli hemşerilerime misafirperverlikleri ve güzel sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yüz yüze, gönül gönüle, yan yana. Bizim hemşerilerimizle diyaloğumuz hep iç içe idi, bundan sonrada böyle olacak. Vatandaşlarımızın taleplerini hassasiyet ile dinleyerek gerekli notlarımızı alarak çalışmalarımıza hemen başlayacağız. Bizler için çok önemli olan vatandaşlarımızın tüm taleplerini eksiksiz olarak yerine getireceğiz. Bizlere gönül kapılarını açan tüm hemşerilerime can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. İfadelerine yer verdi.

Milletvekili Güneş’e İl Başkan Yardımcısı Kazım Çamlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Derecik, Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, Yortan Belde Başkanı İhsan Çamlı, İl Genel Meclis Üyesi Recep Tetik ve teşkilat mensupları eşlik etti.