ANRO tur rehberleri ile Ihlamur Terasta toplantı gerçekleştirildi

ANRO tur rehberleri ile Ihlamur Terasta toplantı gerçekleştirildi

 

 

Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç, Ankara ilinden gelen Ankara Turist Rehberleri Odası (ANRO) tur rehberleri ile Ihlamur Terasta toplantı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen Toplantıya Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim ŞAHİN ve Tur Rehberleri katıldı.

Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, İlçemizde yapılan ve yapılmakta olan projeler sunuldu. Ardından soru cevap şeklinde ilerleyen toplantıda Yenice turizmi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Mehmet Abdulkadir Güvenç yaptığı konuşmasında, “Öncelikle ilçemize misafir olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Turizme çok büyük önem veriyoruz. İlçemiz Yenice’nin sahip olduğu tarihi ve kültürel güzellikleri ülkemize en iyi şekilde tanıtmak için acentelerden ve rehberlerimizden ilçemizde daha fazla zaman geçirmelerini, Yenice’ye tur planlarına dâhil etmelerini, yürüyüş turları, Kızılkaya bölgesi, Ihlamur Teras, Şeker kanyonu, müze gibi kültürel mekânları ziyaret etmelerini, yeme içme tesislerinden faydalanmalarını temenni ediyorum.” Dedi.

Toplantı sonrası ilçemize gelen tur rehberleri ilçemizin Şeker kanyonu ve Ihlamur Teras yerlerini ziyaret edip sonrasında toplu fotoğraf çekiminin ardından ilçemizden ayrıldılar.