ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

İLÇEMİZDE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü, çeşitli etkinliklerle anıldı. Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir GÜVENÇ, Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından saat 10.00’daki Orman İşletmesi Konferans Salonunda düzenlenen programa katıldı.

Programa Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir GÜVENÇ,Belediye Başkanı Sayın Zeki ÇAYLI, Cumhuriyet Başsavcı Sayın Veysel ARAT, İlçe Jandarma Komutanı Kenan YÜCEL, İlçe Emniyet Amiri Osman KORKUT, protokol üyeleri, daire müdürleri, parti ve oda-birlik temsilcileri, ilçenin basın mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yenice Anadolu Lisemizin hazırladığı Anma Programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Yenice Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Samet Alkılınç’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, İlçe Müftüsü Fevzi HÖÇÜK’ün Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları ve Şehitlerimiz için Duası, Sinevizyon Gösterimi, Atatürk’ün Hayatını anlatan””Gölge Oyunu “, Atatürk’ün sevdiği Türküler ve dereceye giren öğrencilerimize ödül töreni ile son buldu.