AK Parti Yortan Beldesi seçim ofisi açıldı

AK Parti Yortan Belde Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tiryakinin seçim ofisi törenle açıldı.Açılışa, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti Yortan Belde Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tiryaki, AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, İl Genel ve Belediye Meclis Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz Tiryaki’ye destek isteyerek “Bizler belde, köy ve mahallerimizi gezerek sizlerden oy talep ediyoruz. Bunu Birleşmiş Milletlerde kürsüye çıkıp ‘Dünya beşten büyüktür” diyen, tüm mazlumların savunucusu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Yılmaz Tiryaki için istiyoruz. 18 yıldır vermiş olduğunuz desteği 31 Mart’ta vereceğinizden sandıkları patlatacağınızdan eminiz. Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Yılmaz Tiryaki yapar.” dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, “Yılmaz kardeşim’in tecrübeli ve girişken bir insan olduğunu beraber çalıştığımız yıllarda şahitlik ettim. Yortan gibi şirin ve ufak bir Beldeyi kendisinin daha güzel bir yaşam alanına çevireceğine inanıyorum. Yılmaz kardeşimin her zaman bakanlıklarda ve diğer tüm kurumlarda aktif olduğu Belde halkına her anlamda hizmet getireceğine emin olabilirsiniz. Ben buradan sizlere söz veriyorum, İnşallah bu şirin Beldemize hizmet etmemiz için desteklerinizi alacağız ve kapılarımız her zaman herkese açık olacaktır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi.