AK Parti Yenice Teşkilatı kooperatif başkanları ile biraraya geldi

AK Parti Yenice İlçe Teşkilatı ilçemizde bulunan orman kooperatif başkanları toplantı yaparak  bir araya geldi.Orman İşletme Müdürlüğü Salonu’nda yapılan toplantıya, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven, Yenice Orman İşletme Müdür Vekili Serhat Sugeçti, Orman İşletme Müdürlüğü personeli , Üst Birlik adına Salim Beşevli,  ve orman kooperatif başkanları katıldı.

Yapılan toplantıda,  Perşembe günü ilçemize gelecek olan Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli’ye sunulmak üzere bir dosya hazırlanarak Yenice’nin ormanla ilgili sorunları görüşüldü ve  çözümü konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, “AK Parti ilçe teşkilatı olarak Orman Kooperatifi Başkanlarımızla bir araya gelerek Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. BEKİR PAKDEMİRLİ’ye sunulmak üzere sorunlarımızı istişare ederek çözüm önerilerimizle ilgili bir dosya hazırlık çalışmalarımızı değerlendirdik. Üst birlik teşkilatına, başkanlarımıza göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.Ayrıca bizlerin yanında olan Üst birlik Başkanımız Sayın Sabri ÖZGÜN beye de  acil şifalar diliyor,  katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Birlik Beraberlik içinde Daha Büyük YENİCE İçin ,DURMAK YOK YOLA DEVAM.”dedi.