Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş

 

Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş

Yenice’nin tersine göçünü başlatacağız

Bin 500 kişilik istihdam sağlayacağız

 

 AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş’ın seçim ofisi açılışı yüzlerce kişinin katılımı ile mitinge dönüştü.

Yenice Celal Hatıl Parkı Karşısındaki seçim ofisi açılışı tam bir mitinge dönüştü.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ile Cem Şahin ve çok sayıda partilinin katıldığı seçim etkinliğinde, MHP’den AK Parti’ye katılım sağlayan Ergün Karakırık ile Şevket Demirci’ye parti rozetleri takıldı.

Ardından Yortan Beldesi Belediye Meclis Üyeleri ile Yenice Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyelerinin tanıtımı yapıldı.

İlk konuşmayı yapan AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş, ilçede Bin 500 kişilik istihdam sağlayacağına dair söz verdi.     

Miting kalabalığında halkı karşısında gören Karakaş, “Bu coşku bana Yenice’ye olan sorumluluklarımı tekrar hatırlattı. İnşallah bu memlekete hizmet etme anlamında, her konuda sosyalleşme anlamında belediyeciliğimizin, merkez hükümetimizin bütün hizmetlerini ilçemize yatırımların kazandırılması konusunda belediyecilik olarak çalışacağımıza zerre tereddüdünüz olmasın.” Diyerek, konuşmasına başladı ve şu ifadeler ile devam etti;

“Bugün öyle bir gündeyim ki öyle bir yaştayım ki tam ömrümün 41 senesini bu dünyada geçirdim. Tecrübe, deneyim ve bütün hayatı inşallah Yenice’mize bir taş üstüne taş koyanın elini öpmek,  gerekirse kapısında yatmak, tüm gayretimi sürdüreceğime zerre tereddüdünüz olmasın.

Hayat çok kısa, bazen bu memleketlerde, bu yaşadığımız topraklarda eser bırakmak lazım. Hep beraber bu memlekete hizmet edip, eser bırakacağız.

İlçemizde yaptığımız ziyaretlerde ilçemizin sorunlarıyla ve talepleriyle ilgili proje çalışmalarına şimdiden başladık. Biz inşallah bu memlekete gelebilecek, en hızlı şekilde doğalgazı bütün evlerde yanacak şekilde bütün gayretimizle çalışacağız.

İşsizliğimizin giderilmesi ile ilgili organize sanayi bölgesinin yapılmasıyla ilgili bütün projelerde, bütün adımlarda bizzat ben ve ekibim, milletvekillerimiz ve teşkilatımızla beraber hiç aralıksız çalışıp, bunu en kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Bu memlekete 5 bin geri göç getireceğim dedim, söz verdim. Size bin 500 istihdam oluşturacağız dedim, söz verdim. Size sözümün arkasındayım. Bu bilgi tecrübe ve deneyimle inşallah bu memlekete en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız. Gurbet nedir ben bilirim. Çocuklarımız büyüdü, torunlarımız büyüyor. Biz Yeniceli tüm hemşerilerimizin çocuklarını, torunlarını dizinin başında tutmak için hiç bir zaman bu mücadeleyi bırakmayacağız. İnşallah bundan sonraki projelerde de hep birlikte beraber hizmet edeceğiz.”

Sertaş başkanımın belediye başkanı olduğu Yenice’de orman ürünleri, organize sanayi kurulacak. Biz bunu Sertaş başkanla el ele vererek yapacağız. Biz bu konuda defaatle çaba sarf ettik ama yerel yönetimi belediyeyi hiç bir zaman yanımızda göremedik. Yenice’de Yenice’nin önünü tıkayan,  Yenice’nin kalkınmasına gelişmesine müsade etmeyen bir anlayış var, bu anlayış sanki Yenice tünelinin önüne düşmüş taş gibi. Kaldırın bu taşı kaldırın ya hu.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Yenice İlçe Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş ve Yortan Belde Belediye Başkan adayı Yılmaz Tiryaki ile Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri tanıtıldıktan sonra seçim ofisinin kurdelesi kesildi.

Başkan adayı Sertaş Karakaş beraberinde İl Başkanı, Milletvekilleri ve partililer ile yüzlerce vatandaş ilçede yürüyüş yaparak gövde gösterisinde bulundu.