Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş

Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş

Yenicemin gelişmesi için gelecek nesiller için kolları sıvadık

 

Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karakaş gazetemize yaptığı açıklamada Yenicemizin gelişmesi için gelecek nesiller için kolları sıvadık dedi. Karakaş açıklamasının devamında; Adaylığımız açıklandığı ilk andan itibaren proje ekibimiz ile kollarımızı sıvadık. İlçemizin eksiklerini hızlı bir şekilde tespit edip yapılması gerekenleri masaya yatırdık. Şu anda yapacaklarımız ve projelerimiz konusunda son rötuşlarımızı vuruyoruz. Çok yakın bir sürede tüm hemşerilerimiz ile projelerimizi paylaşacağız” ifadelerine yer verdi.

 

Güne dua ile başladı   

 

Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş, Yenice Merkez Cami Ahilik geleneği olan şükür, bereket duasına iştirak etti. Duanın ardından ilçe Esnafına ve Sanatkârlarına hayırlı kazançlar dileklerini ileten Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş buradan esnaf ziyareti ile çalışmalarına devam etti.

Akabinde Yenice Sanayi Sitesinde esnaf ziyareti ile güne devam eden Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş, Yenice Sanayi esnafının, sorunlarını ve taleplerini yerinde inceleyip dinledi. Yenice Sanayisini bambaşka bir hale geleceğinin altını çizen Sertaş Karakaş ilçemize ve ülkemize yakışır bir sanayi sitesini en kısa zamanda ilçemize kazandıracağız. İlçemiz sanayisini çamur deryasından kurtaracağız. Esnafımız işine rahat gidip gelecek. Yağmur artık esnafımızın çilesi haline gelmeyecek. Dedi.