AK Parti teşkilatından ziyaretler

AK Parti teşkilatından ziyaretler

AK Parti Karabük teşkilatı ziyaretler, programlar, toplantılar ve teşkilat çalışmaları ile gün gün çalışmalarını sürdürüyor.

Sürekli sahada STK, kurum, esnaf ve vatandaşlarla da iç içe olan AK Parti Karabük teşkilatları bugün AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın başkanlığında AK Parti Karabük teşkilat mensuplarıyla birlikte Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şubesi, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Karabük Erzurumlular Derneği’ne ziyarette bulundu.

Emekliler Derneği ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkanı Salt, “Ülkemizin gizli gücü olarak gördüğümüz emeklilerimize hem toplum hayatında hem de siyasette desteğine, katkısına daima ihtiyacımız var.

Ülkemizin asırlık eksiklerini nasıl birlikte tamamladıysak inşallah Türkiye Yüzyılı’nı da emeklilerimiz ile birlikte yükselteceğiz.” ifadelerini vurguladı.

Salt, esnaf ve sanatkarı hiç yalnız bırakmadıklarını kaydederek, “AK Parti olarak esnafımız için, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bütünleşen stratejiler geliştirmeye devam edeceğiz! Gönül birliği ve muhabbet ile esnaflarımızla bir ve beraberiz.” açıklamasını yaptı.

AK Parti İl Başkanı Salt ziyaretlerinin ardından partisinde MÜSİAD Karabük Şubesi, Belediye İş Sendikası Karabük Şubesi, Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneğini (KASİD) misafir etti.

Ziyaretlerde AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar ve AK Parti Karabük Merkez İlçe Yöneticileri eşlik etti.