AK Parti Teşkilatından Orman Genel Müdürü Karacabey’e ziyaret

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, beraberinde ilçe yöneticileri, kooperatif başkanları ile birlikte  Ankara’da Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i ziyaret ederek bazı sorunları ilettiler.

Ankara’ya giden heyet, AK Parti  Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ile birlikte Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i makamında ziyaret ettiler. Yenice’de yapılan amenajman planları ile bazı köy sınırlarında yaşanan sorunların çözümü konusunda destek istediler. Orman köylüsünün ücretlerinin de az olduğunu ileten heyete, bu konuda da çalışmalar yapıldığı söylendi.

Ankara ziyareti ile ilgili gazetemize bir açıklama yapan AK Parti  İlçe Başkanı Yılmaz Kırık; “İlçe yöneticisi arkadaşlarım, İl Genel Meclis Üyemiz, kooperatif başkanları ile Ankara’da verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Milletvekilimiz sayın Cumhur Ünal ile birlikte Orman Genel Müdürümüz sayın Bekir Karacabey’e sorunlarımızı ilettik. Bu konuda da olumlu cevaplar aldık. İlçemizin sorunlarının çözümü konusunda elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz.” dedi.