AK Parti Milletvekillerinden Bakan çıkartması

AK Parti Milletvekillerinden Bakan çıkartması

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük’ün daha çok kalkınması ve büyümesi için yoğun çaba harcıyor.

Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, Karabük’e yapılacak yatırımları görüşmek üzere, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Mili Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile son olarak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u da Karabük’te ağırlayan AK Parti Karabük Milletvekilleri, Yılmaz, bakanlar ve bir çok Bakan Yardımcısı ile kentte yapılan, devam eden ve yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

– “Bakanlarımızla verimli toplantılar gerçekleştirdik.”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi de olan Cem Şahin, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakanlar ile çok verimli görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Sağlık, spor, eğitim, çevre ve şehircilik, ulaştırma ve altyapı, enerji, turizm ve diğer bir çok alanda Karabük’ün ilerleyen aylarda önemli yatırımlara kavuşacağını anlatan Şahin, “Karabük’ün ekonomik ve sosyal açıdan gelişimi için Bakanlarımızla verimli toplantılar gerçekleştirdik. Kentimizin potansiyelini en üst seviyede değerlendirmek için güçlü bir çalışma yürüteceğiz. Yapılacak yatırımlar ilimizin potansiyelinin tam anlamıyla ortaya çıkmasına olanak sağlayacak. Ben bize güç veren yerel yönetim ve Karabüklülere, Milletvekili arkadaşım Keskinkılıç ve bakanlarımıza teşekkür ederim.” diye konuştu.

– “Ne yapılabilir tartışıyoruz ve süreci takip ediyoruz”

Ayrıca KİT Komisyonu Katip Üyesi de olan Keskinkılıç ise Valilik, belediyeler, TSO’lar ve diğer yerel yönetimlerle sıkı diyalog içinde olduklarını, onlarla derledikleri yatırım konularını Milletvekili arkadaşı Şahin ile birlikte Bakanlara taşıdıklarını ifade etti.

Bakanların Karabük’e her zaman sıcak baktığını ve ellerinden gelen yatırımı aktardıklarını anlatan Keskinkılıç, “Kentimiz adına belirlediğimi konuları Bakanlarımzıa taşıyoruz. Bakanlarımız biz ne istedik ise sağ olsunlar sıcak baktılar ve ellerinden geleni yaptılar, yapıyorlar. Özellikle sağlık ve istihdam başta olmak üzere belirlediğimiz konuları ilgili Bakanlarımıza aktarıyoruz. Ne yapılabilir tartışıyoruz ve süreci takip ediyoruz. Her hafta 1-2 Bakanımızla görüşüyoruz. Bu görüşmelerimiz devam edecek. Tek gayemiz ilimizin daha çok kalkınması, daha çok büyümesi.” sözlerine yer verdi.