AK Parti Merkez ilçe

AK Parti Merkez ilçe teşkilatı sahada çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Karabük Merkez ilçe teşkilatı saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti’nin ‘Uç Beyleri’ olarak nitelendirilen Mahalle Başkanları mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek AK Parti hükümetlerinin son 20 yıldır hizmet ve yatırımlarını anlatıyor, vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor.

Karabük ve Karabük halkının geleceği için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin gücüne güç katmak için çalıştıklarını belirten Mahalle Başkanları, ‘Halka hizmet hakka hizmettir.’ şiarını edindiklerini, “Bu sevda işidir, hizmet işidir, bayrağına, vatanına tutku işidir.” değerlendirmesini kaydetti.

“Girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız”

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ile tam koordinasyon halinde AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı’nın 7. Olağan Kongresinden bu yana 2,5 senedir saha siyasetini benimsediklerini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vatandaşlar için seferber olduklarını dile getirerek 28 Mahalle 37 Köy Başkanlarıyla bilgi paylaşım ağı oluşturduklarını kaydetti.

AK Parti’nin Yüz Yüze 100 Gün programlarında yaz boyu köylerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Çetinkaya, koordinasyon halinde Merkez ilçenin mahallelerinde de ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Çetinkaya 2023’e seçimlerine çok daha güçlü, çok daha verimli bir şekilde hazırlandıklarını söyleyerek şu değerlendirmelerde bulundu:

“‘Uç Beyi’ dediğimiz 28 Mahalle 37 Köy Başkanlarımız ile aktif bir bilgi paylaşım ağı oluşturduk. Mahallelerimizde ve köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyor, toplantılar düzenliyoruz. AK Parti kuruluşundan bugüne her daim halkın içerisinde, halka birliktedir. Düzenlediğimiz ziyaret ve toplantılarımızla da aziz hemşerilerimizle olan gönül bağımızı kuvvetlendiriyoruz.”