AK Parti Karabük teşkilatından Kandemir’e ziyaret

 

AK Parti Karabük teşkilatından Kandemir’e ziyaret

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Sözen, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Av. Mehmet Sarı ve AK Parti Safranbolu İlçe teşkilatı AK Parti Genel Merkez teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti Karabük teşkilatının teşkilat çalışmalarına ilişkin görüşme yapılarak 2023 hedeflerine dair gerçekleştirdikleri çalışma ve projelerin üzerine konular ele alındığı bildirildi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz gerçekleştirdikleri ziyarette “Partimizin kurulduğu günden bu yana davamızın her daim neferleri olan kıymetli kardeşlerimiz ile birlikte 2023 hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullanarak, duydukları güven ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’e şükranlarını sunduğunu ifade ettiği belirtildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir çalışmalarından dolayı AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz ve AK Parti Karabük teşkilatına tebrik ve başarı temennilerini ilettiği kaydedildi.