Ak Parti Aday Adayı Erdal Yirmibeş

 

Ak Parti Aday Adayı Erdal Yirmibeş

“Aday adaylığı için başvuran arkadaşlarımızın hepsi de

Değerli partililerimiz. Hepsi de bu göreve yakışır”

 

Ak Parti Yenice Belediyesi Başkan Aday adayı Erdal Yirmibeş gazetemize yaptığı açıklamada; “Aday adaylığı için başvuran arkadaşlarımızın hepsi de Değerli partililerimiz. Hepsi de bu göreve yakışır” dedi. Yirmibeş açıklamasının devamında;

 

“21 yıldır ülkemize ve ilçemize hizmette sınır tanımayan AK Partimiz, mahalli seçimler için startını verdi. Biz de Yenice’de dört partili arkadaş olarak aday adaylığı müracaatımızı yaptık. İl merkezinde, büyük bir coşku ve heyecanla temayül yoklamamız da gerçekleştirildi.
Aday adaylığı için başvuran arkadaşlarımızın hepsi de değerli partililerimiz. Hepsi de bu göreve yakışır. Ankara’daki değerli partili büyüklerimizin vereceği karar başımızın üzerinde olacaktır. Ankara kimi tercih ederse etsin, kabulümüzdür. Ben şahsen uzun yıllar ilçe başkanlığı ve meclis üyeliği görevi yapan Erdal Yirmibeş, olarak verilen kararı saygı ile karşılayıp, uygun görülen arkadaşımızın ve partimizin kazanması için gece gündüz demeden çalışacağım. Yenice Belediyesine AK Partimizin bayrağını dikmek için cansiperane çaba göstereceğim. Diğer arkadaşlarımın da aynı düşüncede olduklarını biliyorum. Partimizin hedefe ulaşması için omuz omuza vererek dayanışmamızı da göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle,   Yenice ve Yortan’da aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyor, değerli halkımıza ve parti büyüklerimize saygılarımı sunuyorum. Bu vesile ile Kadın ve Gençlik kollarımıza da ayrıca teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.