*AK Gençlikten doğum günü sürprizi*

*AK Gençlikten doğum günü sürprizi*

*“Yeni Yaşında AK Genç Yanında”*

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları teşkilatı, “Yeni Yaşında Ak Gençlik Yanında” programları kapsamında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan yeni seçmenlerin doğum gününü unutmadı, gençlerin evine giderek yaş gününü kutladı.

AK Genç Karabük teşkilatı yeni yaşına giren gençlere, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın selamlarını iletti.

*“Yeni Yaşında AK Gençlik Yanında”*

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Semih Can Güzel düzenledikleri doğum günü programlarına ilişkin değerlendirme yaparak, “AK Gençlik her zamanki gibi daima sahada. “Yeni Yaşında AK Gençlik Yanında diyerek, ilk kez oy kullanacak olan yeni seçmen kardeşlerimizin doğum günlerini kutladık, kutlamaya devam ediyoruz. İyi ki doğdun, iyi ki varsın, sensiz olmaz genç kardeşim diyorum. Tüm genç kardeşlerime selam ve sevgilerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Şaşkınlıkları ve sevinçleri gözlerinden okunan gençler yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

AK Genç Karabük teşkilatınca, “Yeni Yaşında AK Gençlik Yanında” programının devam ettiği ve her gün yapıldığı belirtildi.