Milletvekili Güneş esnafı ziyaret etti

AK Parti Karabük Milletvekili Niyaz, Güneş Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven ve partililerle cumartesi günü Yenice esnafına ziyarette bulundu.

Milletvekili Güneş esnafı ziyaret ederek, sorunları dinledi. Esnaflara hayırlı işler dileyen Güneş, vatandaşlarla da selamlaştı. AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş MHP  ve CHP Belediye Başkan adaylarının seçim bürolarını da ziyaret ederek çaylarını içti.

Güneş, ilçemizi yakından ilgilendiren, madene işçi alımı, ormanlarda dikili satışı, Bim Deposu, Organize Sanayi Bölgesi ve Özal Mahallesi’ne yapılacak Halı saha ile ilgili bilgiler verdi. Milletvekili Güneş,; “Bundan sonra TTK’ya ne zaman işçi alınırsa alınsın, Yenice o kategorinin içinde olacak. Buna göre düzenleme yapıldı. 1000 kişinin işe alınacağı TTK’ya Yenice’den 100 kişi alınacak. Yenice’nin %10 hakkıdır. Seçimlerden sonra alınacak 500 kişinin de 50’si Yenice’den olacak.  Oranize Sanayi ve Bim Deposu ile ilgili bir sıkıntı yok. Ancak, bunların yapılabilmesi için Belediye’nin çalışmalar yapması lazım. Gençlik ve Spor Bakanlığı projesiyle de Özal Mahallesi’ne halı saha ve kapalı spor salonu yapılacak. Yenice ve Yortan sahalarının da ışıklandırma çalışmalarına başlanacak. Şirinköy’e de futbol sahası yapılacak. Yenice’nin ormanla ilgili meselesi için de arkadaşlar geldiler. Ne sorun varsa söyledik. 10 yıldır çözülemeyen bir sorun var. Yenice ile Gökçebey arasında. Bu meseleyi de kaldırıyoruz. 2/B çalışmaları için de komisyon kısa sürede gelecek ce çalışmalara başlayacak.” dedi.