Tatil için ailesinin yanına geldiler, kazada yaşamlarını yitirdiler

Yenice’ye bağlı Yeniköy mevki’inde bugün meydana gelen bir ailenin yok olduğu trafik kazasında  yaşamını yitiren  Sevgi Kocabaş (32)  kızı  İrem Nur Kocabaş (11) ile kazadan yaralı kurtulan  4 yaşındaki Enes Ali Kocabaş’ın Manisa-Soma’dan sömestr tatili nedeniyle ailesinin yanına geldikleri öğrenildi.

Tatil için çocuklarıyla birlikte Kayadibi Köyü’nde bulunan eşinin ailesinin yanına gelen Sevgi Kocabaş ve 11 yaşındaki kızı İrem Nur Kocabaş geçirdikleri trafik kazasında olay yerinde yaşamını yitirirken 4 yaşındaki oğlu Enes Ali kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Olay, Kayadibi köyünden Yenice istikametine 67 NK 124 plakalı otomobille seyreden Satılmış Kocabaş (66) Yeniköy mevki’inde direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçtu. Kazayı gören yoldan geçen diğer sürücüler yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine Polis, Jandarma, UMKE, 112 ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Satılmış Kocabaş ile eşi Emine Kocabaş (65), gelini Sevgi Kocabaş (32), torunu İrem Nur Kocabaş (11) hayatını kaybederken, 4 yaşındaki Enes Ali Kocabaş ise yaralı olarak kurtarıldı. Kazada yaralanan 4 yaşındaki çocuk Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.