2023 İlçemizin yılı olacak 

Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş

 

2023 İlçemizin yılı olacak 

 

 

Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş 2023 yılı ilçemizin yılı olacak dedi. Yirmibeş Gazetemize yaptığı açıklamada;

 

Sevgili hemşerilerim, öncelikle Yeni yılın ülkemize, ilimize ve güzel ilçemiz Yenicemize bolluk bereket getirmesini niyaz ediyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalarımızı aralıksız şekilde devam ettirerek ilçemizin tüm eksiklerini gidermek için arkadaşlarımız ile birlikte uyguladığımız eylem planlarını hayata geçirerek birer birer tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 TOKİ Konutları Teslim Ediliyor

İlçemizde 2.Etap TOKİ konutlarını hasret ile bekleyen vatandaşlarımıza bu ay teslimi gerçekleştirilecek. Bir süredir ufak tefek aksaklıkların yaşandığı ve teslim sürecinin geciktiği TOKİ Konutlarımızı Ankara’da yaptığımız görüşmeler ile bu ay vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu hep beraber yaşayacağız.

 

Doğal gaz için son virajdayız 

 

Uzun yıllardır ilçemizin en büyük eksikliği olan ve özellikle hava kirliliği konusunda önem arz eden doğal gaz sorununu bölgemiz milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş beylerinde özel çabaları ile Ak Parti İl Başkanımız Av. İsmail Altınöz’ün son açıklaması ile 2023 yılında ilçemize doğal gazımız gelerek vatandaşlarımızın kullanımına sunulacaktır. Yakında Alt yapı çalışmaları başlayacak ve ilçemiz doğal gaza bu yıl kavuşarak ev ve iş yerlerinde kullanımı sağlanacaktır. Doğal gazın ilçemize gelmesi de bizlere nasip olmasının mutluluğunu yaşamaktayız.

Köy yollarını yeniledik 

 

Köy yollarımızın özellikle asfalt olmayan bölümlerinin alt yapı çalışmalarının yanı sıra üst yapı çalışmaları ile özellikle Çeltik ve Bağbaşı köyünün yanında Ören köy ve Yortan bölgemizdeki köylerimizdeki tüm asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Bu çalışmalarımız ile ilçemizde ulaşım sorunu çeken köyümüz kalmadı ve köylerimizdeki su çalışmaları ile artık tüm köylerimizin temiz su ihtiyacı tamamen ortadan kalkmış oldu. 2023 yılı itibari ile asfalt olmayan köyümüz kalmamıştır.

 

Eğitim alanında büyük atılımlar yaptık 

 

İlçemizde bulunan okullarımızın tamamında büyük çalışmalar yaparak özellikle Çok programlı lisemize büyük tesisler kazanılması noktasında yatırımlar ile eğitim alanında tüm okullarımıza hizmetlerimizi getirerek öğretmen ve öğrencilerimizin daha güzel ortamda eğitim almaları için özel çaba sarf ettik. Okullarımızda özellikle kütüphanesiz okul bırakmayarak ilçemizi bambaşka bir boyuta taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize yeni bir anaokulu kazandırılmasına öncülük etmenin ve diğer kurumlarımız ile koordineli çalışmanın mutluluğu içerisindeyiz.

 

Orman Köylümüzün yanında olduk

 

İlçemizin en büyük gelir kaynaklarından bir tanesi olan orman emvali üretimi konusunda Ankara’da orman köylümüzün sesi olduk ve güzel sonuçlar alarak ormandan geçimizi kazanan yurttaşlarımızın gelirlerini arttırma noktasında girişimlerde bulunduk, her zaman orman köylümüzün yanında olmaya devam edeceğiz.

 

Her alanda vatandaşımızın yanında olduk 

 

Partili partisiz ayırt etmeden tüm hemşerilerimizin yanında olduk, hizmetleri vatandaşımızın ayağına getirerek tüm kardeşlerimize aynı mesafede olarak eşit şekilde yanlarında bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Sevgili hemşerilerim, 2023 yılı ilçemizin yılı olacaktır. En ücra köşeye kadar vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için özel gayret içerisindeyiz.

Gerek kadın gerekse gençlik kollarımız ile sizlere en iyi hizmeti getirme noktasında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte her zaman emrinizdeyiz.

Bu duygular ile tekrar yeni yılınızı tebrik eder en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. İfadelerine yer verdi.